Dierentuin

Hoe scoor je korting op de dierentuin?

Een dagje naar de dierentuin is een geweldige manier om tijd door te brengen met familie en vrienden. Met zoveel prachtige dieren en educatieve activiteiten is het geen wonder dat dierentuinen populair zijn bij mensen van alle leeftijden. Maar de toegangsprijzen kunnen soms behoorlijk hoog zijn, wat een flinke hap uit je budget kan nemen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting op de dierentuin te scoren en zo je bezoek betaalbaarder te maken. In deze blogpost delen we handige tips en trucs om geld te besparen op je volgende dierentuinbezoek.

Gebruik makkelijk beschikbare kortingsbonnen en coupons

Kortingsbonnen en coupons zijn een fantastische manier om geld te besparen op je toegangsticket voor de dierentuin. Je kunt ze vaak vinden in kranten, tijdschriften of zelfs online platforms die aanbiedingen voor uitjes verzamelen. Een goede tip is ook om jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief van je favoriete dierentuin; vaak sturen zij exclusieve kortingscodes naar hun abonnees. Vergeet niet om ook eens een kijkje te nemen op websites als https://www.vakantieveilingen.nl/, waar regelmatig veilingen worden gehouden waarmee je voordelig entreekaarten kunt bemachtigen.

Profiteer van seizoensgebonden aanbiedingen en evenementen

Veel dierentuinen bieden speciale kortingen aan tijdens bepaalde seizoenen of evenementen. Denk aan vakanties zoals Pasen, zomer- of herfstvakantie, maar ook speciale themadagen zoals Halloween of kerstmarkten binnen de zoo. Tijdens deze periodes kun je vaak profiteren van aanzienlijke kortingen op entreeprijzen, dus het loont zeker om even hun website in de gaten te houden of hen te volgen op social media voor updates over dergelijke aanbiedingen.

Koop jaarpassen of groepskaarten voor extra voordelen

Als je van plan bent vaker naar dezelfde dierentuin te gaan, kan een jaarpas een slimme investering zijn. Zo'n pas biedt niet alleen onbeperkt toegang gedurende het hele jaar, maar vaak ook extra voordelen zoals exclusieve evenementen of kortingen in winkels en restaurants binnen de zoo. Daarnaast kun je met groepskaarten vaak flink besparen wanneer je met meerdere personen gaat; perfect voor grote gezinnen of uitstapjes met vrienden!

Maak gebruik van samenwerkingen met andere organisaties

Dierentuinen werken regelmatig samen met scholen, verenigingen of bedrijven om speciale deals aan te bieden aan hun leden of werknemers. Informeer eens bij jouw werkgever of vereniging naar mogelijke kortingsregelingen voor tickets. Soms krijg je via deze weg namelijk flinke kortingen die anders moeilijker te verkrijgen zijn. Ook scholen organiseren geregeld excursies waarbij ouders tegen gereduceerde tarieven mee kunnen gaan.

Een bezoek aan de dierentuin hoeft geen dure aangelegenheid te zijn als je weet waar je moet zoeken voor dierentuin korting. Door slim gebruik te maken van kortingsbonnen, seizoensgebonden aanbiedingen, jaarpassen en samenwerkingen met andere organisaties kun je aanzienlijk besparen op toegangsprijzen. Plan je volgende uitje zorgvuldig met deze tips in gedachten en geniet van een leuk én betaalbaar dagje uit met het hele gezin. Zo wordt een bezoek aan de dieren nog specialer zonder dat het ten koste gaat van je portemonnee!


Dierentuin