Batterij Macbook Air gaat vaak deffect

1Hallo allen, Het onderwerp van vandaag is Batterij Macbook Air. Al een jaar of twee werk ik op mijn Macbook en ik ben er heel erg blij mee. De laatste tijd merkte ik echter dat de batterij niet meer zo lang mee ging als voorheen. Op gegeven moment moest ik zelfs de oplader mee nemen naar klanten. Dit is echter geen doen vandaar dat ik contact op ben gaan nemen met Apple. Hier legde ik het probleem uit en ze wisten meteen wat er aan de hand was. Dit bleek namelijk een probleem die bij veel laptops voor komt. Door intensief gebruik wordt de accu duur minder en minder vandaar dat je om de zoveel jaar een nieuwe batterij moet kopen.

De prijs lag veel te hoog

2

Aangezien al mijn bestanden dus op deze laptop stonden en ik geen nieuwe wilde kopen vroeg ik hoe duur dit zou worden. De prijs die ik toen te horen kreeg was veel te hoog. Door dat ik dit bedrag dus niet wide betalen besloot ik zelf maar te gaan zoeken naar een oplossing en die vond ik.

Wat een beetje zoekwerk wel niet kan bieden3

Na een klein kwartiertje op het internet te hebben gekeken kwam ik terecht op de website van Bizzix. Dit is een website die gespecialiseerd is in Apple accessoires. Hier vond ik dus ook de benodigde Batterij Macbook Air op. Wat mij nog meer verbaasde was de prijs. Ik besloot meteen te bestellen. Tegenwoordig werk ik met de nieuwe batterij en ik ben er heel erg blij mee!