natuurwinkel Eindhoven

De natuurwinkel nabij Eindhoven

Eindelijk heb ik een goed adres gevonden die mij kan helpen met mijn voeding en dat is de natuurwinkel nabij Eindhoven. Tijdens een bezoek aan de huisarts werd mij verteld om wat meer met mijn lichaam te doen. En daar bedoelde hij niet alleen bewegen mee, maar ook gezonder eten. Ik weet als geen ander dat een lekkere kroket niet gezond is, maar wel lekker. Eigenlijk heeft het bezoek aan de huisarts mij wel aan het denken gezet en daarom ben ik gaan rondsnuffelen op het internet voor de mogelijkheden.  natuurwinkel Eindhoven

Gezonde voeding

Al snel kwam ik op een site uit waar ze het over gezonde voeding hadden. Hier moest ik mij maar eens meer in gaan verdiepen. Toevallig is er hier een natuurwinkel nabij Eindhoven en het leek verstandig om hier eens heen te gaan. Een vriendelijke medewerkster begroete mij vriendelijk toen ik hier naar binnen liep. De naam van dit bedrijf is gezondheidscentrum De Driesprong en hier kunnen zij je heel veel vertellen over gezonde voeding. Zij hebben hier een zeer groot assortiment voeding, zoals:

  • Een groot aanbod aan kruiden
  • Glutenvrije voeding
  • Superfoods
  • Biologische groenten en fruit
  • Biologisch vlees en gevogelte

Sinds ik hierheen ben gegaan en mij in mijn voeding hebt verdiept, zijn al heel veel lichamelijke klachten verdwenen.