gehoorzaamheidstraining hond

Een gehoorzaamheidstraining voor de hond

Onlangs heb ik mijn leven drastisch omgegooid en daarom had ik besloten om samen met mijn nieuwe vriend naar een gehoorzaamheidstraining voor de hond te gaan. Mijn nieuwe vriend is namelijk een dier en geen mens, zoals je misschien zal verwachten. Nadat ik voor de zoveelste keer een grote teleurstelling had moeten verwerken was ik het vertrouwen in de mens helemaal kwijt. Een viervoeter is een dier waar jij altijd op kan vertrouwen en zal jou nooit in de steek laten.  Mijn wens was altijd om een pup in huis te nemen en deze wens is nu dan ook uitgekomen. gehoorzaamheidstraining hond

Samen naar cursus

Vanaf ik mijn lieve pup heb gekregen zijn wij al trouwe maatjes. In het begin moesten wij erg aan elkaar wennen, maar daar was na een week niets meer van te merken. Toen mijn vriend vier maanden was zijn wij samen naar de gehoorzaamheidstraining voor de hond gegaan. Leuke hieraan was dat er meerdere viervoeters waren die allemaal de basis moesten leren om te luisteren.  Zo had Max al de eerste les geleerd om te gaan zitten op commando en zijn wij nu druk bezig om hem pootjes te laten geven. Maar voor een koekje doet Max alles en zal dit dus ook al snel onder de knie hebben.