keerpunt in je leven

Een keerpunt in je leven

Herken jij het ook, dat je af en toe aan een keerpunt in je leven toe bent?  Veel hoogopgeleide vrouwen van 45+ lopen hier tegenaan en helaas behoor ik zelf ook tot deze doelgroep. Vaak genoeg word ik ’s ochtends wakker en vraag ik mijzelf af waarom ik op zou moeten staan. Regelmatig heb ik de neiging om de telefoon te pakken en mij ziek te melden, maar zo ben ik dan ook weer niet. Dat ik zo niet verder kan gaan werd mij wel duidelijk en daarom ben ik mijzelf gaan verdiepen in een mogelijkheid om dit gevoel uit te kunnen schakelen.  keerpunt in je leven

Een oplossing gevonden

Tijdens mijn zoektocht kwam ik bij  het Atelier voor Levenskunst terecht. Hier kan jij je opgeven voor een 12 weekse online cursus ‘Wie ben ik’.  Omdat ik in eerste instantie meer wilde weten over deze therapie heb ik een gratis de eerste les  opgevraagd. Toen ik hiermee aan de slag ging werd mij al duidelijk dat dit mij echt zal helpen om een keerpunt in mijn leven te krijgen.

Nadat ik de online sessie heb gevolgd ben ik een heel ander persoon geworden. Het is mij duidelijk geworden dat ik niet meer over mij heen moet laten lopen, maar ook mijn zin moet doordrijven.