kapper Tegelen

Ga naar een professionele kapper nabij Tegelen

Het heeft even geduurd voordat ik de beslissing had genomen om naar de kapper nabij Tegelen te gaan. Niet omdat dit geen goed adres zal zijn, nee, dat is zeker niet waar. Maar het feit dat ik al jaren niet meer in de spiegel bij een kapsalon heb gekeken. Mijn haren draag ik altijd in een saaie vlecht en daardoor vond ik het niet nodig om naar een kapsalon te gaan. De puntjes deed ik soms zelf wel bijknippen, maar dat was inmiddels ook al een half jaar geleden. Vanmorgen bij het opstaan en in de spiegel keek, wist ik het zeker, ik laat mijn haren helemaal afknippen.  kapper Tegelen

Knippen, snijden, föhnen en nog veel meer is mogelijk bij de kapper nabij Tegelen

Nadat ik eindelijk had doen besluiten dat ik naar de kapper in Tegelen zal gaan, heb ik meteen een afspraak gemaakt. Een afspraak om er zeker van te gaan dat ik wel ga. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen door één van de kapsters. Nadat ik had uitgelegd wat ik precies met mijn haren wilden doen, mocht ik op de stoel plaats nemen. Nadat de kapster voor de tweede keer had gevraagd of ik echt mijn haren kort wilde hebben, ging de schaar erin.