coach Purmerend

Een gediplomeerde coach in Purmerend

Samen met een coach in Purmerend ben ik op zoek gegaan naar mijn innerlijke blokkades. Het rare hieraan was, dat ik niet in de gaten had dat deze blokkades in mijn lichaam zaten. Tijdens mijn eerste sessie die ik bij Hilde van Veggel heb gehad, kwam er een heleboel oud zeer naar boven. Onbewust had ik bepaalde herinneringen in mijn onbewustheid opgeslagen en die kwamen nu naar boven. Door het gesprek wat ik met haar had, merkte ik dat het best wel een hele opluchting was om eindelijk mijn verhaal te kunnen doen. Mijn verhaal, waar eindelijk een keer naar geluisterd werd.  coach Purmerend

Hilde van Veggel, een zeer goede coach in Purmerend

Eindelijk durfde ik mijn ding weer te doen, zonder mij te hoeven schamen. Waardoor ik deze schaamte had opgebouwd, daar zal ik nooit precies achter komen. Maar volgens de coach in Purmerend had dit te maken met een voorval ooit in mijn verleden. Op de één of ander manier is deze op de achtergrond gekomen, maar had wel invloed op mijn verdere leven. Nu deze blokkade is opgeheven, ben ik een totaal ander mens geworden. Ben jij ook nieuwsgierig naar een PMA-sessie, neem dan contact op met deze therapeut.