raamfolie

Je bedrijfsnaam op de ramen

Het gebruik van raamfolie betekent niet dat je heel het raam direct vol moet plakken, met letters die gesneden zijn uit vinyl kun je ook goed je uiting kwijt. Plakfolie zoals het ook wel wordt genoemd kun je gebruiken om de website of de naam van je winkel of bedrijf te vermelden op de etalageruit. Particulieren en bedrijven maken er beiden gebruik van. De letters zijn weerbestendig en geschikt voor gebruik binnen en buiten, blijven zeer lang mooi zitten. Kies de gewenste kleur en maak je eigen ontwerp in de ontwerper online.

Raamfolie

Ook ontwikkelen van raamstickers is mogelijk

Het ontwerpen en maken van raamstickers is bij plakhetzelf wel een heel eenvoudig klusje. Een raamsticker is een full colour print op wit vinyl, hierbij kun je ieder gewenst onderwerp, vorm of uiting aan laten brengen op de sticker en deze op de gewenste plaats hangen. Raamstickers worden ook gebruikt voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, geboorte of een andere belangrijke gebeurtenis. Met de online ontwerper ontwerp je een eigen sticker, is je sticker een andere vorm dan rechthoekig of vierkant neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken van je raamfolie.

Folie

Raamfolie oneway vision op maat gemaakt

Oneway vision folie is folie wat op maat is gemaakt om inkijk tegen te gaan, of je nu een klein of groot raam hebt de folie is eenvoudig aan te brengen zonder bubbels en strepen. De folie is van professionele kwaliteit waardoor het binnen en buiten aangebracht kan worden en zeer lang meegaat zonder te verkleuren of te verweren. Met de folie blijft er ongeveer 50% van het daglicht naar binnen komen. Het geeft geen volledige privacy, inkijk is met beperkte mate mogelijk bij de folie. In de meeste gevallen wordt de folie aan de buitenkant van het raam gemonteerd, niet aan de binnenkant.