Kaas groothandel

Kaas groothandel Remijn

Voor de lekkerste kaas moet je bij de kaas groothandel Remijn zijn. Hier worden de meest kazen in het rijpingshuis neergelegd te wachten tot deze rijp genoeg zijn om naar de verkopers worden gebracht. Inmiddels heeft dit bedrijf heel veel vaste klanten en daar komen er elke keer steeds meer bij. Vaste klanten in de vorm van afnemers die deze producten zelf op de markt of in een winkel gaan verkopen.

Als verkoper ben ik ook een groot fan van dit bedrijf geworden. Ook dit jaar heb ik mij weer opgegeven voor een x aantal kazen. Je kan dit doorgeven door op de website van dit bedrijf te gaan en bij posterintekening jouw gegevens achter te laten. Op dit formulier kan jij vermelden welke smaken je wilt hebben en hoe groot deze moeten zijn.

Kaas groothandel

Dankzij kaas groothandel Remijn weer een goede verkoop

Al jaren sta ik zelf op de markt en hiervoor neem ik vaak een flinke afname bij de kaasleverancier Remijn. De kazen die ik hier meestal bestel zijn allemaal van verschillende boeren en dat maakt het juist zo leuk. Veel klanten die speciaal naar de markt komen weten mij goed te vinden. Vooral de aparte soorten nemen gretig aftrek, maar ook voor de gewone smaken heb ik veel vaste klanten.

Ondanks ik dit product zelf verkoop, ben ik er ook een groot liefhebber van. Want een stukje kaas uit heet vuistje is bijzonder lekker en vooral de kaas die ik bij deze leverancier heb gekocht.