Snackmobiel.nl

Snackmobiel.nl is een fijn bedrijf om en frietwagen te huren

Een vriendin van mij raden mij aan om eens op Snackmobiel.nl te kijken. Zij had daar namelijk laatst een frietwagen op locatie gehuurd voor haar verjaardagsfeest. Op haar feest heb ik genoten van een heerlijke patatje met mayonaise. Zij vertelde dat de communicatie met het bedrijf heel erg fijn was. Het personeel dat in de wagen stond, was heel erg vriendelijk en werkte snel. Omdat zij heel erg kort van te voren het bedrijf had benaderd, was zij bang geweest dat er geen wagen meer beschikbaar was. Gelukkig had het bedrijf iets weten te regelen en konden zij op haar feest friet serveren. Daar was zij heel erg blij mee geweest.

Snackmobiel.nl

Snackmobiel.nl serveert de lekkerste frietjes

Omdat ik over een tijd jarig ben, heb ik op het internet Snackmobiel.nl opgezocht. Het leek mij interessant om even de opties te bekijken. Het lijkt mij namelijk heel erg leuk om ook een frietwagen op locatie te huren voor mijn verjaardag. Iedereen houdt namelijk van patat. Vorig jaar waren er best veel mensen die sommige hapjes niet lusten. Dat is natuurlijk niet fijn, want als gastvrouw wil jij natuurlijk iedereen lekker eten voor serveren. Als ik een patatkraam inhuur, dan is dat probleem gelijk opgelost.

Snackmobiel.nl

Heerlijke snacks

Omdat ik graag wat meer informatie wilde, besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen. Een vrouw met een vriendelijke stem nam de telefoon op en vroeg waar zij mee kon helpen. Ik vroeg of zij nog een wagen beschikbaar hadden op de datum van mijn feest. Dat hadden zij, dus ik zei dat ik die graag zou willen huren. De vrouw legde uit dat ik moest doorgeven hoeveel gasten erop mijn feest kwamen. Dan zouden zij ervoor zorgen dat zij genoeg frietjes en snacks voor iedereen hebben. Wat een fijn bedrijf om afspraken mee te maken.