shopvoorgezondheid.nl

Cadeau voor haar: een elektrische deken

shopvoorgezondheid.nlNu het buiten weer kouder wordt, zitten de mensen vaker binnen. Dit gezellig voor de televisie op de bank. Nu kan ik mij voorstellen dat vrouwen dan het liefst een dekentje om zich heen hebben waar ze lekker in kunnen kruipen. Maar je hebt tegenwoordig ook een elektrische deken. Deze heb ik recentelijk als cadeau aan mijn vriendin gegeven. Zij was hier echt dolblij mee. Elke avond als we televisie kijken, heeft zij dat deken om zich heen. Je kunt het natuurlijk ook voor andere doeleindes gebruiken. Wat te denken als je ziek bent, dan is zo’n dekentje heerlijk om onder te liggen. Nu zullen jullie ook wel willen weten waar ik deze gekocht had, nou dit was bij Shop voor Gezondheid.

elektrische deken

Dit zijn de opties

De elektrische deken die ik gekocht had via shopvoorgezondheid.nl heeft verschillende opties. Zo kun je bepaalde delen verwarmen, dus bijvoorbeeld alleen de voeten. Ook is deze overigens erg eenvoudig in gebruik. Indien jullie dit ook aan gaan schaffen, dit is wat je moet doen:

deken– Plaats de deken boven op uw matras. (Er mag gewoon een hoeslaken overheen als u dat fijn(er) vindt).

– Stop de stekker in het stopcontact.

– Stel de gewenste temperatuur in met behulp van de temperatuurregelaar.

– Na verloop van tijd gaat de elektrische deken vanzelf uit.

Wanneer je er geen gebruik meer van maakt, moet je er natuurlijk wel aan denken om deze uit te zetten. Dit vooral voor de veilig. Want ondanks dat die vanzelf uit gaat, zou ik dat risico niet lopen. Ik hoop dat jullie iets aan dit artikel gehad hebben. En misschien heb je nu wel inspiratie voor de kerst!