Comme des garcons sale

Comme des garcons sale

De Comme des garçons sale is een beetje warrig. Je denkt, zodra je de naam van dit merk leest aan een Frans design. Echter komt dit merk uit China en dat maakt het juist zo leuk. Tevens betekend garçons in het Frans jongens en dat wil niet zeggen dat deze kledinglijn alleen maar voor jongens is gemaakt. Het leuke is namelijk dat dit merk een Parijse look creëert met een tintje oosters erdoor heen. Zowel dames, maar ook heren kunnen hier uitstekend slagen.

Comme des garcons sale

Een leuke aanbieding bij de Comme des garçons sale gevonden

Deze geweldige kledinglijn is te vinden, met heel veel meer merken, in de webshop van de Couture Fashion. Eigenlijk heeft dit merk veel meer dan kleding, want ook schoenen en zelfs parfum kan je onder deze naam vinden. Het specifieke aan deze parfum is, dat deze gemaakt is met onder andere, zwarte peper en hout. Misschien een rare combinatie, maar het resultaat is geweldig.

De webshop van de Couture Fashion heeft veel producten in het assortiment. Hieruit is het makkelijk een geweldige keuze te maken, want om uit meer dan 30.000 een keuze te maken, dat moet zeker lukken.

Comme des garcons sale

Ondertussen heb ik een zeer leuke outfit kunnen bestellen en deze heb ik al in huis. Ik ben helemaal van top tot teen klaar en heb er meteen een heerlijk geurtje bij gekocht.