Dagje weg met mijn vriendin

Samen met mijn vriendin ben ik een dagje weg geweest. We wisten al precies wat we gezellig samen wilden doen. Een dagje wellness leek ons het perfecte dagje weg. We hadden goede verhalen gehoord over Sanadome in Nijmegen. Alleen we wonen in Amsterdam, dus ik had op IetsDoenOfferte.nl een vervoersbedrijf gevonden die ons heen en terug kon brengen.

De wellness

catering jubileum logo_top

Sanadome is groot dus we konden van alles doen. Eerst zijn we lekker de warme baden ingegaan. Daarna zijn we de sauna in geweest. Ik had mijn vriendin en mezelf ingeschreven voor verschillende soorten behandelingen. De eerste behandeling was een handmassage. Ik zat de hele massage met een lach op mijn gezicht zo lekker vond ik het. Ook mijn vriendin vond het een heerlijke behandeling. Na de handmassage zijn we gaan lunchen. Als verrassing voor mijn vriendin had ik ook geregeld dat we een hotstone massage kregen. Dit duurde 60 minuten en ik viel bijna inslaap. De rest van de dag hebben we genoten van de heerlijke warme baden en de sauna’s bij Sanadome in Nijmegen.

Het was een heerlijke dag om lekker even tot rust te komen en bij te kletsen met mijn vriendin!