De perfecte eliquid voor op festivals

Op een festival wil je genieten – van de muziek, van de mensen en van de de juiste eliquid. Voor zo een toffe gelegenheid wil je niet een doorsnee smaak, nee je wilt van een lekkere feest smaak genieten. Een Cali Colada – piña colada – brengt iedere festivalganger in de feeststemming. En de Red NRG met energiedrank smaak is perfect voor in de de kleine uurtjes. Wat jouw favoriet ook moge zijn, met de uitgebreide smaken collectie die er tegenwoordig op de markt is, kan iedereen zijn persoonlijke cocktail maken.

Mix je eigen e-liquid cocktail

Koop losse smaken bij een goede leverancier, zoals liquidmania en creëer je eigen festival smaak. Het is makkelijker dan je denkt. Het is haast een echte cocktail mixen. Je combineert de juiste hoeveelheden van elke smaak om zo de authentieke smaak na te bootsen. Het is belangrijk om de smaken minimaal vijf dagen te laten inwerken voor het beste effect.

Je mengt de smaken altijd met een neutrale basis. Daarnaast kan je er nog een nicotine booster aan toevoegen of een nic salt – een trend onder de vapers. Wil je helemaal in de festival stemming komen? Doe er dan ook wat CBD bij, een vloeistof welke cannabidiol bevat – het werkende bestanddeel van cannabis. Wat je voorkeur ook is, het belangrijkste is de juiste mix van aroma´s om zo de lekkerste cocktails te maken. Hier volgen twee beproefde recepten. De Tequila Sunrise en Tropical Rainbow.

Tequila Sunrise

2.5% Bloedsinaasappel

0,4% Granaatappel

0,8% Granaatappel FA

0,8% Tequila Agave

1,0% Zoetstof

Aanbevolen inwerking: vijf dagen.

Tropical Rainbow

0,4% Citroen

3.5% Limoen

2,5% Rainbow Candy

1,5% Dragon Fruit

1,5% Rainbow Sherbet

Aanbevolen inwerking: vijf dagen.