Remeha calenta

De Remeha Calenta mag er zijn!

calentaVandaag is het tijd voor geweldig nieuws! Mijn jongere broertje heeft namelijk een nieuw huis gekocht. Het is een mooi maar ouder huis, daarom moet er nog het nodige gebeuren. Ik ga het vandaag hebben over de Remeha Calenta. Dit is een CV ketel die ik voor hem geregeld heb. remeha

Ik vertelde dus al dat er nog het nodige aan zijn huis moet gebeuren en daar wilde ik hem bij helpen. Dit vond hij erg fijn en daarom vroeg hij aan mij of ik de CV ketel wilde regelen. Ik had hem een paar weken daarvoor namelijk verteld dat ik zo tevreden was over mijn CV ketel en daarom wilde hij er ook wel zo een hebben. hij vroeg me dus of ik dit wilde regelen. Omdat ik de Remeha Calenta net zelf aangeschaft had wist ik maar al te goed waar ik de ketel moest kopen. Ik had dit namelijk gedaan op de website van Holland Warmte en daarom nam ik weer een kijkje op de website.

Remeha calentaDeze CV ketel heeft veel voordelen!

Het kopen van een ketel bij Holland Warmte is echt super. Mijn broer en ik hebben er nu allebei een en dat zorgt voor de nodige voordelen:

  • Laagste prijsgarantie
  • 13 jaar garantie mogelijk
  • 24/7 servicedienst
  • 50 jaar ervaring
  • Eigen monteurs
  • Alleen topmerken
  • 100% gecertificeerd

De ketels op deze website zijn namelijk allemaal van top merken en dat voor de laagste prijs. Verder heb je dus ook 13 jaar lang garantie en dat laat toch wel zien dat dit bedrijf veel vertrouwen heeft in haar producten.