Maxilia

Een gaaf idee van Maxilia

Maxilia

Producten bedrukken bij Maxilia

Ik kwam de website van Maxilia tegen en besloot de opties van het bedrukken van producten eens te bekijken. Ik wilde graag een gepersonaliseerd cadeautje in het kerstpakket voor mijn medewerkers doen. Niet veel later kwam ik uit bij wijnkisten bedrukken. Dat Maxilia veel mogelijkheden heeft was al lang duidelijk, maar het bedrukken van wijnkisten was nog niet eerder in me op gekomen. Uit ervaring weet ik dat wijnkisten al gauw als decoratie in een interieur worden gezien. Op het moment dat je de fles wijn uit de kist hebt aangebroken kan de kist nog als leuk accessoire dienen, bijvoorbeeld op je dressoir. Ik koos ervoor de wijnkisten te bedrukken met mijn bedrijfslogo en daarbij een mooie wens voor het nieuwe jaar vermeld. Nu is het nog afwachten of mijn medewerkers dit idee net zo leuk vinden als ik!

Maxilia

Mooi voor wijnliefhebbers

Niet iedereen houdt van alcohol, maar voor de wijnliefhebbers heeft Maxilia nog een mooi idee: wijnkoelers. Ook deze kunnen ze namelijk bedrukken en dat is toch weer een product dat men continu blijft gebruiken. Zeker als je een goed jaar hebt gehad is het leuk daar bijvoorbeeld een quote en het jaartal op te laten drukken. Elke keer dat men de wijnkoeler gebruikt zullen ze aan dat jaar herinnerd worden. Ik zie wat dat betreft wel veel mogelijkheden bij Maxilia! Ook het bedrukken van jassen, pennen en usb-sticks is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Voor ieder wat wils dus!