xterior logo

Een windscherm voor op het terras? Klik hier!

Al een tijdje ben ik op zoek naar een windscherm voor op het terras. Nu begint de zomer aan te breken en gaan meer mensen buiten zitten. Nu moet er dan ook iets gedaan worden aan het windscherm dat moet komen. Daarom ging ik collega’s in de horeca vragen of zij wisten waar ik terecht kon.

Xteriorhorecaparasol

Velen van hen zeiden dat ik bij Xterior moet komen. Dit is namelijk veruit het beste bedrijf waar zij mee hebben samengewerkt. Dit bedrijf heeft een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding en heeft daarnaast al een geruime tijd ervaring. Dit maakt natuurlijk een goede indruk op mij. Daarom heb ik besloten om met dit bedrijf te vergelijken met de andere bedrijven die ik heb gevonden.

ResultatenBellis-terrasschermen-xterior

Uiteindelijk kwam Xterior als beste uit het onderzoekje. Zij zijn veruit de beste in wat zij doen en steken op elk gebied ver boven de concurrent uit. Dit maakt mijn keuze makkelijker en meer vertrouwd. Toch had ik nog enkele vragen over het product dat ik ga aanschaffen. Ik wilde namelijk weten of het mogelijk was om een scherm op maat te laten maken. Het contact verliep dan ook goed en mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord. De medewerkers zijn zeer open en er is werkelijk van alles mogelijk bij dit bedrijf. Geweldig! Over een paar weken kon ik de schermen al neerzetten op het terras. Dit is precies wat ik zocht. Voortaan weet ik waar ik terecht moet voor mijn benodigdheden voor het terras.