Euro manchetten & Compensatoren

Euro manchetten & Compensatoren

Euro manchetten & Compensatoren is een bedrijf die al meer dan 30 jaar producten leveren, zoals flexibele verbindingen en luchttechniek. Wat ooit begonnen was als een klein bedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een zeer groot bedrijf, die zijn producten zowel in het binnenland, maar ook in het buitenland levert.

Tegenwoordig is het belangrijk om in een omgeving te werken, waar jouw veiligheid gewaarborgd is. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijf waar er veel kleine stofjes vrij kunnen komen. Je moet er als werknemer toch niet aan denken dat jij deze stofjes inademt. Daarom is het hier belangrijk dat er een goede afvoer komt, waar deze schadelijke stofjes worden afgevoerd.

Euro manchetten & Compensatoren

Lees hier alles over, flexibele verbindingen en luchttechniek

Nadat wij erachter waren gekomen dat binnen ons bedrijf veel mensen last kregen van hun luchtwegen, is er een onderzoek gestart. Hier kwamen zij er al snel achter dat er zeer kleine stofjes in de lucht aan het rond zwermen waren. Deze deeltjes konden erg schadelijk zijn voor de gezondheid. Meteen is er actie ondernomen en zijn er manchetten besteld. Dit zijn als het ware aansluitingen die bepaalde buizen kunnen verbinden. De kleine deeltjes krijgen hierdoor geen kans meer om op de werkvloer rond te vliegen.

Inmiddels is onze werkvloer helemaal stofvrij en hebben de werknemers ook geen last meer van de luchtwegen. Voordeel is dat door een goed afzuiging de lucht in deze werkruimte helemaal stofvrij is gemaakt en dat werkt meteen een stuk prettiger.