Fijne e-sigaretten bij dampstarter.nl

Na een aantal jaren verschillende e-sigaretten van verschillende websites gebruikt te hebben ben ik op dampstarter terecht gekomen. Door het ruime aanbod had ik meer keus tussen de e-sigaretten en kon ik verschillende dingen uitproberen. Ik was erg blij dat ik deze website gevonden had.

Bestellen

Omdat ik zelf niet wist tussen welke e-sigaretten ik moest kiezen heb ik contact opgenomen met dampstarter. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Na ik de perfecte e-sigaret uitgekozen had wou ik deze natuurlijk bestellen. Ook dit ging erg simpel via de website. Via het vertrouwelijke PostNL werd het verzonden. Snel had ik het product binnen en kon ik gebruik maken van mijn e-sigaret. Had ik meer vragen of wilde ik meer weten over andere e-sigaretten? Dan kon ik terecht bij hun klantenservice waar ik goed te woord werd gestaan.

Betaling

Zelf ben ik altijd een beetje voorzichtig met betalingen via het internet. Bij dit bedrijf vond ik het vertrouwelijk. Via ideal of zelfs afterpay kon ik betalen. Ook paypal , visa of mastercard is geen probleem. Wilde ik het product zelf ophalen? Dan kon dit ook in hun winkel. Dit gaf mij een vertrouwd beeld over deze website.