oplossingsgerichte therapie

Goede oplossingsgerichte therapie

Sinds ik heb deelgenomen aan een oplossingsgerichte therapie, ben ik een heel ander mens geworden. Met mijn probleem loop ik al jaren, maar het is nooit opgelost. Bij de huisarts kreeg ik in eerste instantie medicijnen en daarna een doorverwijzing naar een psycholoog. Echter is het bij een psycholoog de werkwijze om de klacht aan te pakken en niet de situatie hoe je aan deze klachten komt. Het probleem is dan dat je in een soort cirkel blijft rond lopen.  Na de zoveelste afspraak bij de huisarts ben ik zelf op zoek gegaan op het internet en daar kwam ik bij ArtAbintus terecht.  oplossingsgerichte therapie

Meteen al resultaat

Voordat ik hier een afspraak had heb ik online het contactformulier ingevuld. Meteen daarna werd ik al gebeld voor een intakegesprek. De gesprekken liepen in het begin bijzonder stroef, maar naarmate de tijd vorderde ging het stukken beter. Het is wel een fijn idee dat er niet over mijn problemen gesproken werd, maar wel over de situatie hoe ik in deze problemen ben terecht gekomen. Eindelijk zag ik weer een licht aan het einde van de tunnel. Langzaam maar zeker krabbel ik weer op. Wat al die jaren niet met medicijnen en de psycholoog is gelukt, is wel bij de therapie van ArtAbintus gelukt.