bobo tijdschrift

Het Bobo tijdschrift en 4 andere leuke tijdschriften voor kids

Het Bobo tijdschrift is een leuk en leerzaam blad voor kinderen die in groep 1 en 2 zitten. De verschillende uitgaves van de Bobo, worden in samenwerking met leerkrachten gemaakt. Het blad staat vol met puzzels, kleurplaten, voorleesverhalen, knutsel-opdrachten, en letter en cijferoefeningen. En kan het kind helpen in de voorbereiding op groep 3. De Bobo is al ruim 50 jaar een begrip voor vele ouders en kleuters. Abonnees krijgen iedere 4 weken het blad op mat. Met dit tijdschrift leert het kind spelenderwijs verschillende dingen, die op die leeftijd erg belangrijk zijn.

Okki

De Okki is een tijdschrift voor kinderen van 6 en 7 jaar. Deze leeftijdsgroep zit normaal gesproken in groep 3 en 4 van de basisschool. Het blad bevat veel leerzame opdrachten en weetjes die het kind ondersteunen, tijdens zijn of haar periode in groep 3 en 4.

bobo tijdschrift

Wild van Freek

Wanneer je kind gek is op dieren en de natuur, dan is het tijdschrift “Wild van Freek” echt een aanrader. In het blad worden de kinderen meegenomen door Freek Vonk, en vertelt hij ze meer over zijn avonturen, en de dieren die hij tegenkomt. Het blad is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Kidsweek

In de Kidsweek wordt het nationale en internationale nieuws zo geschreven dat kinderen het begrijpen, en eventueel hun mening er over kunnen geven. Er worden met name onderwerpen besproken die kinderen interessant vinden. Maar er is ook ruimte voor puzzel en weetjes.

Goal Magazine

Is je kind dol op voetbal? Neem dan een abonnement op Goal magazine. Goal is het tijdschrift voor kinderen die geïnteresseerd zijn in voetbal. In het blad staan regelmatig leuke posters van alle bekende voetbalhelden. Maar ook kom je er weetjes, nieuws, tips en trucs in tegen. Daarnaast zit er vaak een leuk cadeau bij.