Kleine keuken voor op kantoor!

Voor ons kantoor hebben we een mooie kleine keuken laten monteren en hier zijn mijn collega’s en ik heel blij mee! Hiervoor hadden we namelijk helemaal geen keuken en dat vonden we natuurlijk erg vervelend, want niemand kon toen hun lunch klaarmaken of koffie zetten. Nu we deze keuken hebben, maken we er dus heel dankbaar gebruik van!

Kleine keuken

Multifunctioneel

We zijn met name heel blij met de keuken omdat hij erg compact en functioneel is. De keuken mag dan wel klein van formaat zijn (120 cm breed), maar het biedt alles wat we zoeken in een kantoorkeuken. De kastjes zijn heel handig ingedeeld en ze zijn inmiddels goed gevuld met bijvoorbeeld koffiemokken, borden, pannen en potjes kruiden en sauzen. Alle collega’s kunnen hier nu lekker hun koffie en thee zetten of een boterham smeren, zonder dat ze het gevoel hebben dat daar geen ruimte voor is. Verder is de spoelbak ook superhandig in gebruik en is de boel makkelijk schoon te houden.

Past mooi in ons kantoor

Kleine keuken

Naast de handige functionaliteiten vinden we ook dat de keuken erg leuk in ons kantoor staat. De rest van het kantoor is namelijk strak en modern ingericht en daar past deze kleine keuken perfect bij. De kwaliteit is ook erg mooi en je ziet echt dat de keuken goed is afgewerkt. De keuken is geproduceerd binnen Europa en het materiaal is van Duitse kwaliteit, dus dan weet je dat het wel snor zit. Als jij ook een compacte keuken voor op kantoor zoekt, dan raad ik de kleine keukens van Perfecthomeshop echt aan. Bekijk daarom snel het keukenaanbod!