logo

Natuurlijke haartransplantatie

haarttransplantatieEen reden waarom mannen vaak twijfelen over een haartransplantatie is, omdat zij bang zijn dat het opvalt. Zelf wilde ik ook geen haartransplantatie ondergaan, omdat ik niet met een kapsel wilde lopen dat er uit zag als een toupetje. Helaas heb ik mijn genen niet mee als het om haar gaat. Zowel aan mijn vaders als moeders kant zijn er veel jonge kalende mannen.

Minder haar

Het begon mij op te vallen dat ik ook mijn haar aan het verliezen was. Mijn haarlijn liep steeds verder naar achter. Shampoos en andere middeltjes hadden geen effect hierop. Een vriend van mij had een haartransplantatie ondergaan en het viel helemaal niet op. Het enige wat je zag was een man met een goed gevulde bos haar op zijn hoofd. Het zag er niet onnatuurlijk uit en dat was precies wat ik ook wilde.

kliniek veldhovenDie vriend van mij had mij de gegevens gegeven van de kliniek waar hij de behandeling had laten doen. Omdat ik zo onder de indruk was heb ik een afspraak gemaakt bij de kliniek om te kijken wat de mogelijkheden waren.

De arts heeft mij een aantal adviezen gegeven en aan de hand daarvan kon ik kiezen of ik een haartransplantatie wilde ondergaan. Voor mij zaten er alleen maar positieve kanten aan en daarom heb ik besloten om de behandeling bij deze kliniek te laten doen.

Van de behandeling heb ik weinig tot niks gemerkt. Het herstel verliep goed en kort daarna had ik al plezier van mijn bos haar!