Op zoek naar een mobiele telefoon ouderen?

Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij verkopen namelijk hulpmiddelen voor mensen met een leesbeperking, senioren of visuele beperking. Onze producten zijn geschikt om andere te helpen en te ondersteunen. Mobiel telefoon ouderen is een huistelefoon geschikt voor ouderen mensen die moeite hebben met een kleine telefoon, bijvoorbeeld als je het beeldscherm niet zo helder kan zien. Dan is mobiel telefoon ouderen het perfecte product voor u. Wij zijn inmiddels jarenlang gespecialiseerd in hulpmiddelen dus ons kunt zeker vertrouwen. Wij garanderen u dat onze producten hoge kwaliteit bevatten en zeker geschikt zijn voor wat ze bedoeld zijn.

Verschillende modellen

Wij hebben verschillende soorten mobiele telefoon ouderen. Daarom is het handig dat weet voor u deze hulpmiddel nodig heeft. Want wij bieden een groot assortiment aan voor senioren, slechtzienden en blinden. Mobiel telefoon ouderen heeft grote en duidelijk toetsen zodat de beheerder makkelijker kan gebruiken. Voor de mensen die een blinden beperking hebben krijgen een speciaal huistelefoon of mobiel waar ze de cijfers kunnen voelen. Zo kunnen zij zelfstandig bellen en hebben ze geen hulp nodig anderen.

Algemene informatie

Wij Worldwide Vision zijn een groothandel en webshop en wij zijn gespecialiseerd hulpmiddelen voor mensen met een beperking. Het doel wat wij graag willen bereiken is het helpen van anderen, en ze te ondersteunen door middel van een hulpmiddel. Voor vragen kunt u altijd onze website bezoeken, anders kunt u contact opnemen via onze telefoon wij zijn altijd bereikbaar. Ik hoop u hierdoor genoeg geïnformeerd te hebben.