Partyservice Oosterhout

Partyservice Oosterhout inhuren

Partyservice Oosterhout kan heel veel betekenen voor jouw feest. Je kan namelijk dit bedrijf inschakelen om alles wat er bij komt kijken bij een feest of evenement, door dit bedrijf te laten regelen. Ruim 20 jaar geleden heeft
John van Pas dit bedrijf overgenomen. Voorheen was het een klein bedrijf, waar veel aan alleen maar particulieren werd geleverd, zoals drank. Tegenwoordig leveren zij ook drank aan grote bedrijven, sportkantines en horecagelegenheden.

Niet alleen voor drank te leveren, ben je hier aan het juiste adres. Doordat John een zeer groot net heeft van samenwerkende partners, is het ook mogelijk om diverse feesten of evenementen te laten regelen. Zo kan er voor muziek worden gezorgd, maar ook lekker eten en drinken kan worden geregeld.

Partyservice Oosterhout

De service van Partyservice Oosterhout

Het maakt niet uit of je een groot, of juist een klein feest wilt gaan vieren, hier bij het partycentrum van John van Pas ben je aan het juiste adres.

Een tijd geleden was onze zoon jarig en hiervoor hadden wij de hele familie uitgenodigd. Meestal zeggen er een paar mensen af, maar deze keer niet. Ruimte hebben wij genoeg in huis, maar niet de stoelen en servies. Meteen hebben wij contact opgenomen met de party service en hier hebben wij alle spullen kunnen regelen. Op de verjaardag van onze zoon kon iedereen goed zitten en het gebak eten van een mooi bordje.