Professionele Kookworkshop Den Bosch

Bent u opzoek naar een unieke kookworkshop Den Bosch en omgeving? Dan bent u bij het Culinair Centrum aan het juiste adres. Wij geven kooklessen voor beginners en gevorderden, kookworkshops en organiseren elk seizoen een kookclub. Wij zijn gevestigd in Aarle-Rixtel, dit ligt in het midden van de provincie Noord-Brabant. Je kunt hier makkelijk komen met de auto vanaf de A50 en de A2. Parkeren doe je gratis voor de deur! Wilt u graag vakkundig leren koken of nieuw gerecht leren bereiden? Kom naar een kookworkshop Den Bosch!

Vakkundig leren: kookworkshop Den Bosch

In onze workshops ga je samenwerken met koks uit het vak, zij hebben ervaring met het begeleiden van groepen. De koks starten met de uitleg van het recept dat je gaat maken. Deze helpen en begeleiden je de hele workshop lang. Naast individuele workshops zijn er ook workshops speciaal voor grotere groepen. Er is plaats tot 100 gasten tegelijk in onze keukens en restaurant. Bij een groepsworkshop wordt een speciaal menu samengesteld door onze koks. Op een professionele manier wordt iedereen door het proces geholpen, vanaf de voorbereidingen tot het gerecht op het tafel staat.

 

Contact kookworkshop Den Bosch

Heeft u interesse in een workshop in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Veghel en Helmond? De koks van het Culinair Centrum staan klaar om samen met u te koken. Het Culinair Centrum is gevestigd op de Goossensstraat 24 in Aarle-Rixtel. Vraag een reservering of offerte aan op de website. Tot snel bij een van onze workshops!