rode

Rode wijn vind je hier!

rode wijnRode wijn is erg lekker, ik drink dit erg graag bij een lekker stukje biefstuk en ik denk dat ik mezelf inmiddels best een wijn kenner mag noemen.Ik ben geen wijn kenner van de duurste wijnen maar ik weet zeker wel waar je een lekker wijntje kan bestellen en waar niet.

Ik bestel mijn wijn eigenlijk altijd op de webshop van 24/7 wijnshop. Dit bedrijf verkoopt de lekkerste wijnen en ik koop hier regelmatig een lekkere rode wijn. Ik bestel hier sinds een paar maanden mijn wijn en ik heb eigenlijk nog geen een keer meegemaakt dat de wijn niet lekker was. Pas geleden dronk ik een wijntje met een goede vriend van mij en hij vroeg me meteen waar ik de fles besteld had. Ik liet hem vervolgens de site zien en hij was meteen onder de indruk. Hij vertelde me dat hij zeker een keer fles wilde bestellen op deze site. Het assortiment van de website is erg breed en diep, er is dus erg veel keuze voor iedereen die van wijn houdt.

wijnHij bestelde zelf een fles!rode

Pas geleden kwam ik bij diezelfde goede vriend. Het leuke van die avond was dat hij een fles wijn op tafel zette die hij op de website van 24/7 wijnshop besteld had. Hij was dus meteen naar de website toegegaan en hij had goed naar mijn tip geluisterd. We hebben die avond lekker van de wijn genoten en we weten nu allebei waar we de beste wijn kunnen bestellen, hopelijk weet jij dit nu ook! Op de website vind je overigens ook erg lekkere prosecco.