Slippers voor onze promotie

45575_blauw sunset De zomer komt er weer aan en in de winkels beginnen de winkels hierop alweer in te springen met de zomercollectie. Ik liep vandaag even door de sportzaak bij ons in de winkel en daar stonden de slippers alweer in de schappen. In de zomer koopt iedereen weer nieuwe slippers om lekker aan te trekken in de warme dagen en om mee te nemen op vakantie. Zelf draag ik ook slippers in de zomer omdat dit lekker luchtig is.

9425_Slippers-bedrukkenPromotie maken voor mijn website

Zoals je kunt zien is dit mijn eerste post op mijn website en zou ik graag mijn website tot een succes laten doorgroeien. Ik wilde in eerste instantie vandaag visitekaartjes gaan bestellen voor mijn website. Deze wilde ik dan gaan uitdelen op locaties waar dit kan. Denk aan het uitgaansleven en dergelijke locaties, maar toen ik vanmiddag door de sportzaak liep en de slippers zag liggen bracht mij dit aan het denken. Winkels springen haar fijn in op periodes van het jaar en dat doen ze niet voor niks. Ze geven hun klant wat ze nodig hebben op het juiste moment.

9429_Slippers-graveren-2Slippers laten bedrukken

Eenmaal thuis gekomen besloot ik op zoek te gaan naar een drukkerij welke ook slippers kon drukken. En die heb ik gevonden, namelijk Max strandartikelen. Max strandartikelen is een grote drukker welke drukt op verschillende producten waaronder ook slippers. Ik heb een bestelling geplaatst en zal binnenkort mijn slippers gaan uitdelen. Mocht je interesse hebben in een paar slippers, neem dan even contact op!