TL buis zag ik op de website van Lamp Direct

nl_logo

De TL buis, wie kent ‘m niet? In menig kantoorruimte hangt ie op. Deze is dan voordelig online te bestellen in de webwinkel van een van de grootste online aanbieders van lampen en LED lampen in Nederland: Lamp Direct. Zij bieden niet alleen de laagste prijs garantie, waardoor je zeker weet dat je niet teveel betaald voor de lampen, en hoe meer je bestelt hoe minder je hoeft te betalen.

lumilux-t8

Bekijk eens deze en nog meer lampen die je op de site van Lamp Direct voor een voordelige prijs aantreft. Ze bieden niet alleen deze lampen in verschillende lengtes aan. Maar, ze bieden ook speciale types aan. Verder bieden ze verschillende lampen aan in verschillende kleurtemperaturen.

Philips TL-D Super 80 18W 865 - 59cm

Led lampen voor een lage prijs

Kijk eens op de website van Lamp Direct indien je graag led lampen tegen een lage prijs bestelt. Je bestelt deze lampen met een laagste prijs garantie. Zo weet je 100 procent zeker dat je niet teveel betaald. Ook geldt dat hoe meer je bestelt, hoe minder je betaalt. Tevens bieden ze een 24-uurs levering en is de verzending gratis bij bestelling boven de 100 euro exclusief BTW. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat ze momenteel al meer dan 158 duizend bestellingen hebben afgehandeld. Hiervoor bedanken ze dan ook hun klanten in hun vertrouwen dat ze in Lamp Direct hebben. Ze hebben tevens een klantenservice die tijdens kantooruren voor jou klaar staat.