kliniek veldhoven

Wat weet jij over een schaamlipcorrectie?

schaamlipVandaag wil ik een verhaal delen van in binnen mijn familie. Diegene wenste wel anoniem te blijven, echter vond ze het wel belangrijk om haar verhaal te delen. Dit in de hoop dat andere hier wellicht ook iets aan hebben. Zij heeft al een lange tijd een relatie echter is haar seksleven niet zoals het hoort te zijn. Natuurlijk is dit wel een onderdeel dat fijn moet zijn, op lange termijn in ieder geval. Waar zij namelijk last van heeft is het volgende. Tijdens het vrijen ondervindt zij pijn aan haar schaamlippen. Dit is dan ook geen onderwerp waar je het dagelijks over hebt. Volgens haar zitten meerdere vrouwen met dit probleem en zijn zij hier dus onzeker over.

kliniek veldhovenNatuurlijk ging zij eerst zelf online zoeken naar een eventuele oplossing. Hier vond zij dan ook erg veel informatie maar niet werkte voor haar. Hierdoor kwam zij tot de conclusie dat een schaamlipcorrectie de enige oplossing was. Omdat zij niet zeker wist welk praktijk het beste hiervoor was, ging zij op zoek naar recensies van voorgaande mensen. Toen zij dit gedaan had kwam zij uiteindelijk uit bij deze website, namelijk kliniekveldhoven.nl. Het blijkt zij erg hoog staan aangeschreven.

De operatie verliep gelukkig goed

Nadat zij contact had opgenomen met Kliniek Veldhoven werd zij uitgenodigd voor een gesprek. Hierin kon zij alle vragen stellen waarvan zij het fijne wilde weten. Zelf kan ik mij goed voorstellen dat je niet weet wat je precies moet vragen. Echter kreeg zij over duidelijk antwoord op en de chirurg vertelde zelf ook nog veel.

vrouwNa het gesprek wist zij dan ook zeker dat een schaamlipcorrectie een goede keuze was. Nadat zij eenmaal de ingreep had, moest zij wel een aantal dagen rust nemen. Logisch lijkt mij dan ook, het is namelijk geen lichte operatie. Gelukkig heeft zij er nu geen last meer van en voelt zij zich weer een stuk zelfverzekerder.