motorrijbewijs

Wil jij jouw rijbewijs b halen? Volg dan deze tip

Ken jij iemand die zijn rijbewijs b halen wil? Verwijs deze persoon dan door naar de volgende website osseforth.nl. Dus ben jij een ouder en wil jij jouw kind hiermee verrassen, is hun website zeker de moeite waard te bezoeken. Wanneer jij de inschrijving voltooid hebt, heeft deze persoon recht op één proefles ter waarde van 35 euro.

rijbewijs b halenZo is het eigenlijk een traditie dat iedereen binnen de familie een lespakket cadeau krijgt voor zijn of haar 18e verjaardag. Dit is volgens mij iets wat veel ouders doen. Vaak hebben zij hier dan wel bepaalde voorwaarden aan zoals niet roken of het behalen van allemaal voldoendes op de eindlijst van de middelbare.

Wat kun je van Osseforth verwachten

osseforthZoals ik al zei kun je hier kiezen uit verschillende pakketten. Om jullie een duidelijk beeld te geven, zal ik een van deze pakketten weergeven. Deze komt dan ook rechtstreeks van hun website:

  • Praktijk autorijbewijs 
    Je start altijd met een auto proefles. Je krijgt namelijk tijdens de intest een beeld van de instructeur en de rij-instructeur van jouw talent en vaardigheid.
    Rijlessen kun je volgen voor 1 uur in de week tot maximaal 15 uur in de week. Wil je binnen 5 dagen tot 10 weken je B rijbewijs halen, dan past een spoedcursus beter bij jou. En als je nog geen 18 jaar bent maar wel ouder als 16,5 jaar kies dan voor het 2todrive lesprogramma.
    Bij Osseforth Opleidingen Limburg kun je zelfs kiezen voor automaat rijden.
  • Theorie autorijbewijs 
    Ook voor je auto theorie kun je bij ons terecht.

Zoals je ziet een interessante keuze. Voor meer informatie over een rijbewijs b halen verwijs ik je dan ook door naar osseforth.nl.

motorrijbewijs