Zwembad stofzuigers, ideale uitvinding

Wist niet dat zwembad stofzuigers zo makkelijk kon zijn, moet zeggen dat dit echt de ideale oplossing is. Sinds we een eigen zwembad in de tuin hebben, is er wel meer werk bij komen kijken. Doordat we veel bomen in de tuin hebben staan, vallen de bladeren en andere rommel makkelijk in het water. Normaal gebruik ik een schepnet om de rommel op te vissen, maar veel rommel zakt ook naar de bodem, en dat is meer werk om het uit het water te kunnen halen. Maar sinds ik op de site van zwembad stofzuigers een mooi stofzuiger heb gekocht is mij heel wat werk uit handen genomen. Ik heb dan meteen voor de luxe variant gekozen, een robot stofzuiger, deze doet automatisch zijn werk, en heb ik er geen omkijken meer naar. Behalve dat ik me niet druk hoeft te maken over de rommel op de bodem kan ik nu elke dag genieten van een fris en schoon zwembad. Tevens heb ik op de site van Bodyfit meerdere producten gezien die ik voor mijn zwembad kan gebruiken.  dolphin_m4

Makkelijk in gebruik

Sinds ik de site van de Bodyshop webshop heb gevonden op internet heb ik meteen meer schoonmaak producten besteld voor de onderhoud van mijn zwembad. Niet alleen een stofzuiger, maar ook diverse producten voor helder en fris water. Mijn hengel heb ik inmiddels aan een haak in de schuur opgehangen, die heb ik niet meer nodig. Nu kan ik weer lekker genieten van een frisse duik in mijn zwembad, terwijl de stofzuiger zijn werk doet. zodiac_cybernaut_nt