Autoschade Direkt: herstel van A tot Z

Bij Autoschade Direkt in Rotterdam repareren wij alle merken en voertuigen. Dit doen wij met de laatste en nieuwste reparatietechnieken. Autoschade Direkt is er voor de particulieren maar ook voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Wij nemen graag de zorg uit uw handen.

Wat doen we bij Autoschade Direkt?

Bij Autoschade Direkt in Rotterdam kunt u terecht voor bijna alle soorten herstelwerkzaamheden. Hieronder ziet u in een overzicht wat wij voor u kunnen betekenen:
– Bij ons kunt u terecht voor autoschade herstel van A tot Z
– Motoren, brommers en scooters repareren wij ook
– Wij zorgen ervoor dat uw auto uitgedeukt is zonder te hoeven spuiten
– Met onze spot repair zorgen wij ervoor dat een kleine kras of deuk op bijvoorbeeld uw bumper hersteld wordt, zonder dat er een compleet nieuw deel van uw auto opnieuw gespoten moet worden
– Wij maken een taxatie voor uw verzekering
– Wij doen aan autoruit reparatie of kunnen uw ruit ook vervangen als dit nodig is
– Wij poetsen uw auto van binnen en buiten
– Ook voor APK werkzaamheden bent u bij Autoschade Direkt aan het juiste adres

Gratis vervangend vervoer bij Autoschade Direkt

Bij Autoschade Direkt snappen we dat u niet altijd kunt wachten totdat de schade aan uw auto hersteld is. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op gratis vervangend vervoer totdat wij de schade aan uw voertuig hersteld hebben. Bij Autoschade Direkt checken we altijd het gratis vervangend vervoer voordat we deze meegeven aan u. Zo kunt u gewoon weer veilig de weg op en verder met uw verdere afspraken.