Een goede vraag : hoe leer ik gitaar spelen?

gitaar leren spelenDe vraag die ik mij altijd stelde was : hoe leer ik gitaar spelen ? Ik wilde het al een lange tijd leren maar kon maar geen geschikte cursus vinden waar ik echt tevreden mee was. Na een lange zoektocht ben ik eindelijk terecht gekomen bij een goed en ervaren bedrijf die veel cursussen aanbied op dit muziekgebied. Het was een echte droom om dit te leren spelen en daarom heb ik er alles op alles opgezet. Ik heb me meteen aangemeld voor een cursus en was blij dat ik meteen al kon beginnen. Een week later was de eerste les en was meteen al helemaal enthousiast over de cursus.leren-gitaar-spelen

Aanrader voor iedereen

Na dat ik al een tijdje met de cursus bezig was merkte ik hoe goed deze keuze is geweest om mij ervoor aan te melden. Stel jezelf eens de vraag : hoe leer ik gitaar spelen? En na dat je deze vraag jezelf gesteld heb beantwoord hem dan en ga bij jezelf eens na of je het zou willen leren en de uitdaging aan gaat. Deze vraag heb ik mij zelf nu ook weer gesteld en die van mij is beantwoord want ik heb het echt geleerd en ben super blij dat ik deze keuze gemaakt hebt. Ik heb het reuze naar mijn zin tijdens de cursussen en ook thuis werk ik er vaak aan waardoor ik goed aan het oefenen ben. Het is een aanrader voor iedereen die ook graag gitaar wilt leren spelen en een top beginnend muzikant wil worden.