Na een lange tijd zelf gitaar leren spelen

Wanneer muziek je passie is wil je niets liever dan er iets mee doen in de praktijk, dat gevoel heb ik ook erg lang gehad. Jarenlang wilde ik graag een instrument leren bespelen maar elke keer stelde ik het uit en kwam er weer niks van, tot op een dag mijn broer met een goed idee kwam. Hij had als verassing mij opgegeven voor een cursus, natuurlijk was ik verbaasd en verrast tegelijk en ook erg benieuwd naar welk instrument ik zou gaan leren bespelen. Hij zei tegen mij : Na een lange tijd ga jij zelf gitaar leren spelen. Mijn geluk kon niet op en ik was erg blij met de verassing van mijn broer.zelf-gitaar-leren-spelen-300x285

Oefenen

De eerste dag van mijn cursus was ik erg benieuwd hoe ik het zou ervaren maar ik had er ook erg veel zin in en kon haast niet wachten tot het zo ver was. Toen de eerste les zelf gitaar leren spelen er op zat had ik meteen een enorme motivatie om ermee door te gaan en veel te oefenen thuis door middel van huiswerk dat ik meekreeg. Een paar cursussen later ging het steeds beter en dat was een goed gevoel, de cursussen deden goed hun werk.

Aanmelden

Zelf heb ik het erg goed ervaren en daarom is het een goede tip voor anderen die ook op muziekgebied meer willen leren of er net als  mij een passie voor hebben en zelf een instrument willen leren bespelen. Je kunt jezelf makkelijk binnen een paar stappen online aanmelden voor een cursus en zelf de uitdaging aangaan!