Een hele goede plek om te eten: restaurant Leiden

1Het onderwerp van vandaag gaat over een goed restaurant waar ik laatst heel goed heb genoten namelijk restaurant Leiden. Ik besloot hier over te schrijven na dat ik laatst mijn verjaardag vierde bij dit restaurant. Dit restaurant Staat bekend in Leiden en steden net er buiten. Ik was een tijdje geleden dus op zoek naar een feest bestemming. Op het internet waren allemaal leuke plaatsten te vinden alleen wilde ik gewoon iets rustig.  Ik zat dus vooraf al te denken aan een café of restaurant.

De koste laag houden.

1

Aangezien ik grotendeels dus moest gaan betalen wilde ik dus ook ene plek waar het niet al te duur was. Na dat ik wat restaurants naast elkaar heb gehouden bleek restaurant Leiden dus toch echt de goedkoopste te zijn van allemaal. Na dat ik ook nog al deze tips te horen kreeg van mijn vriend ben ik maar gaan reserveren.  Om het dus gewoon uit te proberen aangezien ik er toch al goede verhalen over gehoord had kon het amper fout gaan.

Wij kwamen aan bij het restaurant!

Op de dag van het feest kwamen we met zen alle aan bij het restaurant. Het zag er echt heel erg goed uit naar mijn mening. Ze hadden alles in een aparte sfeer gedaan en dat vond ik er we; goed bij passe ook met de omgeving. We liepen dus naar binnen en we zagen al wat tafels van mensen en hier stond dus echt heel lekker eten op. We waren meteen overtuigd en het bleek achteraf ook heel goed te zijn!