Uit eten Amsterdam

Uit eten Amsterdam, waar begin je met zoeken? Met een aanbod waar je U tegen zegt is het belangrijk om het kaf van het koren te scheiden. Gelukkig zijn er steeds meer restaurants die naast het goede eten ook een goede beleving garanderen. Restaurant Lt. Cornelis biedt deze beleving. Met een uniek en sfeervol restaurant waan je je in de Hollandse keuken. Naast authentieke Hollandse gerechten is er ook ruimte voor moderne twisten. Door het heden en het verleden te combineren wordt er optimaal gebruik gemaakt van de Hollandse ervaring. Geliefd bij toeristen, maar ook zeer aantrekkelijk voor de mensen uit Nederland.

Vijf belangrijke principes

Het restaurant maakt de recepten op basis van vijf belangrijke principes. Ten eerste draait het altijd om cultuur. De gerechten vertellen je in welk seizoen we zitten en in welke tijd. Daarnaast, als tweede principe, gaat het om gezondheid. De verse producten zijn zowel goed voor de mens als voor de natuur. Dit brengt ons bij principe drie: alle ingrediënten zijn rechtstreeks vers uit de natuur, waardoor je eerlijk eet. Kwaliteit en waarde zijn de laatste principes: er wordt altijd bewust gekocht, gekookt en gegeten en de koks streven altijd naar perfectie.

Nieuwsgierig?

Kijk dan op de website van Lt. Cornelis en kijk de menukaart online! Mocht je verder vragen hebben of wil je een reservering maken, dan kun je uiteraard contact opnemen met het restaurant. Ook ben je welkom om binnen te lopen!