Financieel administratief medewerker opleiding

Financieel administratief medewerker opleiding

Omdat ik een financieel administratief medewerker opleiding heb gevolgd bij fabiusopleidingen.nl en hier zeer tevreden over ben. Bracht mij dit op het idee om mijn complimenten achter te laten op dit blog dat vol staat met vele andere goede tips. Wanneer je een opleiding wilt gaan volgen in de administratieve branche, maar eigenlijk niet zoveel tijd hebt. Dan ben je hier echt aan het juiste adres. Hier heb je namelijk de mogelijkheid om één ochtend of avond per week naar de lesloatie te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat dit voor een ieder goed te doen is zelfs als je een baan hebt.

Financieel administratief medewerker opleiding

Gelukkig zijn mijn collega’s tevreden over mijn werkzaamheden

Toen ik de financieel administratief medewerker opleiding had afgerond, ben ik direct gaan solliciteren. Ik was erg lij dat ik deze opleiding kon toevoegen aan mijn cv. Hierdoor kon zelfverzekerd gaan solliciteren op een baan waar ik voor heb geleerd. Het heeft wat tijd gekost maar ik ben uiteindelijk aangenomen bij een makelaarskantoor. Hier werken erg leuke mensen en ik werd direct opgenomen in het team. Met plezier ga ik nu naar mijn werk en ik ben erg blij dat ik de juiste opleiding heb gekozen. Al zeg ik het zelf ik ben er best goed in. Na mijn eerste functioneringsgesprek kreeg ik te horen dat iedereen tevreden is over mijn werkzaamheden. 

Mocht ik nog door willen leren dan weet ik al waar ik dat ga doen en jij als lezer waarschijnlijk ook.

Financieel administratief medewerker opleiding