Leermiddelen

Leermiddelen voor primair of voortgezet onderwijs

Ben jij op zoek naar leermiddelen voor het primair of voortgezet onderwijs? Bekijk dan eens de webshop van School Concept. Hier vind je namelijk verschillende uitdagende materialen waarmee kinderen zelf kunnen spelen en ontdekken en tegelijkertijd ook veel leren. Niet alle kennis hoeft uit een boekje te kopen. De lesstof blijft het beste hangen wanneer kinderen er actief mee aan de slag gaan. Zodra het leuk gebracht wordt zijn kinderen enthousiast en zullen ze geconcentreerd aan de slag gaan met de materialen. 

Leermiddelen in verschillende categorieën 

Leermiddelen basisonderwijs

Op de website van School Concept vind je welke leermiddelen er allemaal zijn. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Denk bijvoorbeeld aan waterschap en techniek, materialen voor engels, biologie, rekenen of taal. Maar ook materialen voor de expressievakken muziek en knutselen en voor motorische vakken zoals buitenspelen, zwemmen, sensomotoriek en sport.  Deze zijn overzichtelijk terug te vinden op de website zodat je eenvoudig kunt vinden wat je zoekt. Misschien vind je het ook leuk om rond te kijken binnen de verschillende categorieën om zo ideeën en inspiratie op te doen voor jouw lessen.

Eenvoudig online bestellen 

Met uitdagende leermiddelen wordt het als leerkracht ook veel leuke om de lessen te geven. Enthousiaste leerlingen brengen ook een boel energie met zich mee waardoor het ook voor de leerkracht leuk is om hiermee aan de slag te gaan. De leerlingen zullen zeker enthousiast zijn over de materialen. Er zijn leermiddelen voor verschillende leeftijden en niveaus waardoor je altijd wel iets kunt vinden dat past bij jouw klas en hun belevingswereld. Ook handig dat je deze materialen gewoon eenvoudig online kunt bestellen. Met een paar klikken heb je binnen 3 tot 5 werkdagen als je bestelling in huis. Je kunt via iDeal betalen maar het is ook mogelijk om een factuur te sturen. 

School Concept