Heb je al eens atkins repen geprobeerd

dieetlandlogonewTegenwoordig gaan lifestyle en gezond vrijwel altijd samen. Iedereen is bezig met gezond leven en eten. Bijna iedereen doet wel aan sport en/of heeft een fitness abonnement. omdat ik zelf al jarenlang sport kan ik toch wel zeggen dat ik er verstand van heb. Ik doe het altijd om een goede wijze en behaald ook altijd het resultaat van ik van te voren stel. Zoals jullie van mij weten geef ik van tijd tot tijd jullie een goede tip mee in de vorm van een website. Zo heb ik er vandaag ook weer één, deze heet dieetland.nl. Zelf bestel ik hier al jaren mijn healthy etenswaren en ben hier nog steeds een tevreden klant. Het aanbod is groot, de prijzen zijn goed en de levering is snel. Wat wil je nog meer! Ik kwam laatst op een interessante pagina van hun dat ging over Atkins-dieet. Naast informatie over dit dieet, heb je ook de mogelijkheid om hier atkins repen, muesli, shakes en zelfs broodmixen te kopen. Voor de lezers die nog niet bekend zijn met de Atkins methode zal ik dit even uitleggen.

atkins-endulge-crispy-milk-chocolate-bar

Wat is het Atkins dieet

daybreak-peanut-fudge-crisp-bar-atkins-usaRobert Atkins was de bedenker van het koolhydratenarme dieet. De essentie van dit dieet is dus om zo weinig mogelijk koolhydraten binnen te krijgen. Dit is niet eenvoudig, want in veel voedingsmiddelen zitten deze stoffen. Eigenlijk zijn koolhydraten een verzamelnaam voor suikers, wat weer een belangrijk energiebron is voor je lichaam. Het doel van dit dieet is omdat je weinig koolhydraten binnen krijgt het lichaam op zoek moet naar andere energiebronnen. Wanneer dit gebeurd gaat het de je vetten gebruiken als energie, en zo begint het afvalproces. Door deze vetverbranding, ook wel ketose genoemd val je af.

Afvallen volgens de Atkin methode hoeft helemaal niet vies en zwaar te zijn. Er zijn genoeg lekkere producten als atkins repen, shakes of zelf pasta’s. Ik stel dan ook voor aan jullie om eens een kijkje te nemen bij Dieetland en dan kun je er zelf achter komen wat voor producten er allemaal zijn.