tandarts eindhoven

Tandarts Eindhoven voor mijn moeder!

tandarts eindhovenHet hebben van een goede tandarts vind ik erg belangrijk. Ik ben erg goed verzekerd en ik zorg er altijd voor dat ik dit soort dingen voor elkaar heb. Ik ga daarom naar tandarts Eindhoven. Deze tandarts staat als erg goed bekent en ik heb nooit iets aan mijn gebit. Ik was eerst klant bij een mindere arts en daarom ben ik overgestapt.

p2c tandartsBij mijn oude tandarts waren er vaak lange wachtrijen en werden er afspraken vergeten. Dit was minder maar geen reden om we te gaan. Ik ben er weggegaan omdat hij mijn kies verkeerd behandelde. Dit zorgde voor enorme kiespijn en toen vond ik het genoeg. Ik zocht daarom op het internet naar een goede tandarts en ik kwam toen al snel uit bij tandarts Eindhoven. Sinds ik naar deze praktijk ga heb ik nooit meer last van mijn gebit. Dit geldt niet voor mijn moeder. Mijn moeder ging al jaren niet meer naar een tandartsenpraktijk en daardoor kreeg ze last van haar kies. Ze had behoorlijk veel pijn en daarom maakte ik een afspraak voor haar. Ik hoopte dat de pijn verholpen zou kunnen worden.

De pijn aan haar kies is weg!tandarts p2c

Ik nam mijn moeder vervolgens mee en de arts zag meteen wat er aan de hand was. Haar kies was namelijk aan het rotten en deze moest getrokken worden. Dit is uiteindelijk gebeurd en mijn moeder heeft nu een kunstkies. Ze heeft nu gelukkig geen pijn meer en ze gaat nu een keer per half jaar langs voor controle.