all cards

Het leukste geboortekaartje met foto!

geboortekaartje fotoVandaag heb ik prachtig nieuws! Ik ga het vandaag hebben over het leukste geboortekaartje met foto en dit doe ik natuurlijk niet voor niets. Ik ben pas geleden namelijk oom geworden! Mijn jongere zus wilde al erg lang een kindje en het is nu dus gelukt! Hier is de hele familie erg blij mee en zij zelf natuurlijk ook. Dit wilde ze aan iedereen laten weten met een geboortekaartje met foto. Ze kende alleen geen goede website, gelukkig kende ik er wel een, namelijk: Allcards.nl. Op deze website had ik het geboortekaartje van mijn dochter ook laten maken.

GeboortekaartjeOp dat kaartje heb ik toen enorm veel leuke reacties gehad. Daarom onthield ik de website en kon ik dus aan mijn zus vertellen dat ze hier moest zijn.  Ze hebben hier een enorm assortiment waardoor je altijd wel tot het juiste kaartje komt. Ze zorgen ervoor dat het kaartje er precies zo uit komt te zien als u wil. Ik vertelde dit aan mijn zus en dit leek haar wel wat. Ze is toen meteen naar de website gegaan en ze is aan de slag gegaan, ik was erg benieuwd naar het resultaat.

Leuk kaartje!all cards

Pas geleden was het dan zo ver, ik kreeg het kaartje binnen. Dit zag er erg leuk uit. Het kaartje was origineel en dat is toch wel iets dat ik erg belangrijk vindt aan een geboortekaartje. Ik heb mijn zus dus een goede tip gegeven en daar ben ik blij mee.