Populaire ashanger thema’s; De vlinder

Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtig assortiment ashangers van RVS, zilver en (wit)goud. Een assieraad is een van de meest ‘intieme’ vormen van asbestemming waarbij u de as van uw overleden dierbare – en dus ook de herinneringen aan uw overleden dierbare – letterlijk en figuurlijk dichtbij draagt. Bij de ontwerpen van de meeste ashangers is symboliek een belangrijke factor. Diverse symbolen zijn dan ook erg populair en vormen een separaat ‘ashanger thema’. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze producten en iedere week gaan we dieper in op een specifiek thema, ditmaal de vlinder, die staat voor de onsterfelijke herinneringen aan uw overleden dierbare. Altijd een passende ashanger bij UitvaartUniq.nl!

De vlinder ashanger.

De vlinder is als symbool erg populair binnen het ontwerpen van ashangers, zowel als vormgeving als versiering. De vlinder biedt, naast een prachtige vorm, ook een bijzondere symboliek waarbij onsterfelijkheid en de wedergeboorte centraal staan, evenals het geluk dat hierbij gepaard gaat en de overleden dierbare tevens toegewenst wordt. Geen enkel ander dier is zo symbolisch voor transformatie en gedaantewisseling als de vlinder. Vandaar dat de vlinder een mooi symbool is en zeer passend in het geval van het overlijden van een dierbare. De vlinder symboliseert hierbij het afscheid nemen van het menselijk lichaam, maar tevens de geboorte van mooie herinneringen. Vanuit deze visie is de vlinder een prachtig symbool voor een mooie, tastbare herinnering om uw overleden dierbare te herdenken en is de vlinder als symbool zeer geschikt voor iedere vorm van asbestemming, zeker ook bij het ontwerpen van assieraden. Vaak wordt gekozen voor een ashanger in de vorm van een vlinder.

Wanneer u op zoek bent naar een assieraad waarbij ‘de vlinder’ centraal staat binnen de vormgeving vindt u bij UitvaartUniq.nl een prachtig assortiment. Van RVS en zilver tot (wit) goud en van askettingen tot separate ashangers en asbedels. Hierbij staan wij garant voor een Eerlijke prijs en een passend aanbod binnen ieders budget. Alles voor een dierbare herinnering.