online-coaching

Hier kan je een online coach vinden

Met de hulp van een online coach heb ik de touwtjes weer in eigen handen. Dat is een paar maanden geleden wel heel anders geweest. Toen had ik nog niet eens het idee dat ik nog leefde. Het probleem was dat ik wel in de gaten had dat het totaal niet goed met mij ging, alleen de stap zetten om de hulp te krijgen dat wilde ik niet. Helemaal niet naar een arts of therapeut gaan, daar had ik geen behoefte aan. Tot ik op een gegeven moment de tip kreeg om via het internet hulp te zoeken.

Een online coach platform

Via het platform waar diverse coaches vermeld staan heb ik uiteindelijk de juiste stap gezet. Hier is het mogelijk om in contact te komen met een coach. Via deze website is het mogelijk om een categorie aan te klikken waarin jouw probleem valt. Er zij hier diverse categorieën en ook voor mijn probleem heb ik een match kunnen vinden. Voordeel is dat je hiervoor niet hoeft te reizen, maar online een gesprek aan kan gaan.

Na diverse sessies heb ik weer een beetje houvast kunnen krijgen. Eigenlijk kan ik beter omschrijven met meer grip op mijn eigen leven te krijgen. De stress waarmee ik eerder te kampen had, die heeft nu een plekje kunnen krijgen. Het leven is hierdoor een stuk makkelijker geworden en daar ben ik de coaches erg dankbaar voor.