Woonwinkel in Hilversum

Woonwinkel in Hilversum

Ben jij opzoek naar een goede Woonwinkel in Hilversum? Waarom zou je settelen voor ‘goed’ wanneer je ook kan kiezen om naar de winkelier van het jaar 2019 te gaan? Van Reenen Meubelen is namelijk niet voor niets verkozen tot de beste. Bij deze winkel verkopen ze een ontzettend groot aanbod aan verschillende soorten meubelen, dit kan gaan van banken tot vloerkleden en dat allemaal van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Wat wil je dan nog meer? Een goede service natuurlijk! Met alleen producten kom je er niet. Deze winkel wordt zo goed draaiende gehouden dankzij het hardwerkende personeel. De medewerkers zijn stuk voor stuk harde werkers die plezier hebben bij hun werk en dat kan je ook aan hun zien. De werknemers beschikken over een ruime tijd ervaring een een grote hoeveelheid productkennis. Dit maakt het natuurlijk een stuk makkelijker om de klant te helpen met het uitzoeken/combineren van meubelen. 

Persoonlijke ervaring met de woonwinkel in Hilversum

Zelf heb ik hier meerdere keren meubelen gehaald. Dit doe ik voornamelijk omdat het dichtbij is en omdat ik weet dat het een erg betrouwbare winkel is. De artikelen die ze verkopen zijn altijd van de beste kwaliteit en de prijs vind ik best laag vergeleken met de kwaliteit. Vanwege het ruime assortiment kan je veel verschillende meubelen kopen waardoor je niet naar meerdere winkels hoeft te gaan. Wat ik ook een groot pluspunt van dit bedrijf vindt is het personeel. Ik word altijd erg goed geholpen door enthousiaste en vriendelijke medewerkers die mij elke keer blijven verrassen met leuke ideetjes en combinaties. Mijn huis ziet er nu helemaal mooi en chique uit dankzij deze winkel!

Woonwinkel in Hilversum

wil je graag meer weten over de winkel of de meubelen die ze verkopen? neem dan vooral een kijkje op de website of kom gezellig langs bij de ruime showroom.