In gold we trust, een link naar de Gouden Eeuw?

Wellicht ken je toch iets van geschiedenis en weet je dat Nederland een grote boei kende tjdens de 17 de eeuw? Een bloei voor handel, kunst en wetenschap. Het label ‘In gold we trust’ is eveneens van Nederlandse makelijk. De broers Franzel lanceerden hun merk in een show met als thema de gouden eeuw en dat was meteen raak! De t’ shirts en sweaters gemaakt voor die show waren in een mum van tijd uitverkocht! De lancering van een nieuw merk, was een feit!

In gold we trust trui

In gold we trust trui is geschikt voor veel gelegenheden een is zeer veelzijdig en sociaal aanvaardbaar kledingstuk. Als je op zoek bent naar afwisseling, zijn er ook veel keuzes. Er zijn effen sweatshirts, hoddies met teksten, grappige sweatshirts,….Er is zeker voor elk wat wils als het gaat om In gold we trust trui dames en heren. Dit eenvoudige, comfortabele kledingstuk heeft je waarschijnlijk door moeilijke tijden heen geholpen. Per slot van rekening, wie heeft zich niet in een hoodie genesteld tijdens een verkoudheid of versleten naar de supermarkt tijdens een noodloop van 3 uur ’s nachts? Hoewel hoodies zeker in de categorie sweatshirt vallen , kunnen ze tegenwoordig inderdaad erg stijlvol zijn. En, gedragen met de juiste stukken, kan een In gold we trust trui, het middelpunt zijn van een fantastische outfit, dus denk niet alleen aan je lounge uurtjes!

Chique straatstijl

De In gold we trust trui is in weze een kruisbestuiving van high fashion en streetwear. Wil je deze veelzijdige essential toevoegen aan je garderobe? Het label in gold we trust is het overwegen waard zijn als het gaat om hoogwaardige hoodies. Ze zijn gemaakt uit sweatstof en katoen, zo ben je ben je verzekerd van warmte en comfort. Kies voor een effen trui met het merkenlogo of ga voor een sweater met dessin.