Wimperserum

Wimperserum helpt jou uit de brand als je iets te enthousiast aan het epileren bent gegaan. Want voordat je er erg in hebt zijn bijna je hele wenkbrauwen verdwenen. Dat zorgt voor veel onzekerheid, want je wenkbrauwen zijn voor een groot deel bepalend voor je identiteit. Na het dragen van wimperextensions kan er flinke schade ontstaan aan je wimpers. Ook dan is wimperserum een uitkomst. Want dit serum zorgt er niet alleen voor dat de schade aan je wimpers en wenkbrauwen wordt gecamoufleerd. Het versnelt ook het herstel, zodat je binnen enkele weken jouw prachtige volle wimpers en wenkbrauwen weer terug hebt.

Wimperserum op natuurlijke basis

Wimperserum is een product dat op een natuurlijke basis is gemaakt. Dat is prettig, want daardoor heb je de garantie dat het geen allergische reacties veroorzaakt op je huid. Je gebruikt het serum bij beschadigingen in eerste instantie elke dag, totdat de wimpers en wenkbrauwen volledig zijn hersteld. Het wordt aanbevolen om het serum daarna twee of drie keer per week te blijven gebruiken. Dat heeft als effect dat je wenkbrauwen en wimpers hun volle uiterlijk behouden en beter in conditie blijven. Het gebruik van het serum is heel eenvoudig. Je brengt het net als een eyeliner aan.

Een flesje wimperserum bestellen

Wimperserum wordt geleverd in flesjes. Die gaan behoorlijk lang mee. Zelfs als je het serum dagelijks gebruikt is de inhoud van een flesje ruim voldoende voor drie maanden gebruik. Bij minder frequent gebruik gaat het nog veel langer mee. Een flesje serum bestellen kan online via RefectoCil. Na het bestellen heb je het product de volgende dag al in huis, tenminste als je het voor 15.00 uur hebt besteld. Voor vragen over het product of over het gebruik van wimperserum kun je online en telefonisch terecht bij de deskundige medewerkers van RefectoCil.