Museum More in Gorssel bezocht ? Dan is dit iets voor u !

Heeft u in Gorssel de tentoonstelling van Jan Toorop bezocht ? Dan is de logische volgende stap !

In Gorssel is uiteraard een tentoonstelling van Jan Toorop geweest, en u heeft hier uiteraard  de vaste collectie van René Lalique gezien, dit is echter niet alles van de heer Lalique. In het Lalique museum in Doesburg is nog veel meer kunst van René Lalique te bewonderen! Hier staan de echte topwerken gepresenteerd, het beroemde glaswerk en de sieraden. Naast het bezoek aan het museum is Doesburg ook een prachtige stad om eens rond te lopen en wat te drinken. Ook is de stad geschikt om eens een wandeling te maken of te overnachten in een B&B of aan de kade van Doesburg.

Mijn eigen mening over museum More

Ik heb ongeveer 2 maanden geleden een bezoek gebracht aan museum More en de tentoonstelling van Jan Toorop kunnen bekijken. Ik moest uit Brussel komen voor dit bezoek en dit is zeker de moeite waard geweest! Ik heb de hele dag rondgelopen in het museum en mijn ogen uitgekeken. Ik vond het zo leuk dat ik nog geen maand nadat ik bij museum More ben geweest ook een kijkje ben gaan nemen bij Lalique museum Doesburg, ook dit vond ik erg indrukwekkend en gedetailleerd. Ik heb mijn dag afgesloten met een wijntje op de kade van Doesburg en heb een nacht doorgebracht in het hotel aan de kade. Ik zou het aan iedereen aanraden om eens bij museum More en Lalique doesburg langs te gaan! Ik hoop dat u er net zoveel van gaat genieten als ik heb gedaan.