Sony accessoires als verjaardagscadeau

Voor zijn zestiende verjaardag wilde ik mijn zoon een verrassing geven, maar ik wist niets te bedenken. Totdat ik bedacht dat ik hem zou kunnen verrassen met iets voor zijn telefoon. Zijn Sony Xperia en hij zijn namelijk onafscheidelijk. Maar ja, wat dan? Ik zocht op Google op Sony accessoires, en kwam zo op de website van I-mania.nl terecht. Al snel bedacht ik me dat hij nog geen hoesje had, en dat hij zeker blij zou zijn met een exemplaar in zijn lievelingskleur.

74_1 73_1 72_1
Het ideale telefoonhoesje

Ik viel uiteindelijk voor de Litchi Structuur Horizontaal Flip Magnetic Buckle. Dit is een mooi rood hoesje van stevig leer, dat je niet steeds opnieuw hoeft open en dicht te klappen. Best handig, zeker wanneer je even snel in de bus wilt zien of er nog berichtjes zijn. Hij werd snel geleverd en de kwaliteit viel zeker niet tegen. Wat mijn zoon betreft was dit cadeau een schot in de roos.
Ik raad deze website aan aan iedereen die op zoek is naar Sony accessoires. Je vindt er telefoonhoesjes in vele soorten en maten die sterk zijn én betaalbaar. Maar wat ook handig is om te weten, is dat ze ook batterijen verkopen, kabeltjes en benodigdheden voor tablets. Imania.nl is een webadres om te bewaren. Mocht ik nog iets nodig hebben, dan zal ik er zeker weer opnieuw bestellen!