Tip: een voor het gamen ideale laptop

Vandaag een bericht met betrekking tot een voor het gamen laptop, een die bijzónder goed van aard en kwaliteit is. Zoals je misschien wel weet, worden er voor het gamen heel andere eisen gesteld aan een laptop of notebook, deze moet veel meer informatie veel sneller kunnen processen. 

23

Laat je niet beperken!

Gewone laptops missen deze kwaliteiten, die kunnen games gewoonweg niet aan. Daarom zoek je altijd een goede laptop die speciale functies en mogelijkheden heeft waarmee je tóch mobiel kunt zijn. Niet alleen is het bijzonder handig voor bijvoorbeeld LAN-party’s maar ook voor designers geldt dit bijvoorbeeld. Ook zij moeten namelijk in korte tijd veel informatie verwerken in hun ontwerpprogramma’s en hiervan bovendien goede presentaties kunnen geven. Je wilt echt niet weten hoeveel een standaard ontwerpprogramma op de computer van je snelheid en je gebruik slurpt – en hoe nuttig het dus werkelijk is om daarvoor een goede laptop in te kunnen zetten.

16

Stel je eigen game notebook samen

BTO heeft daar – al vijftien jaar geleden, overigens – een bijzonder handig iets op gevonden, namelijk een serie laptops speciaal voor het gamen, die je geheel zelf samen kunt stellen. Volkomen afgestemd op je eigen wensen kun je zodoende eigenhandig de laptop van je dromen laten samenstellen. De firma werkt op basis van build to order, hetgeen inhoudt dat ze niet met halffabricaten werken of kant-en-klare laptops waaraan iets toegevoegd wordt. Integendeel. Zij werken van de basis af uitgaande van jouw wensen en zetten de laptop stukje voor stukje in elkaar naar gelang hetgeen jij besteld hebt voor je persoonlijke computer.

18